Over Kinderopvang Aan het Wijkje

Mijn naam is Sijke van der Wal. Ik ben nu 16 jaar werkzaam als gastouder, hiervoor heb ik gewerkt als groepsleidster bij een kinderopvang.

Mijn doel is om elk kind een gezellige dag te bieden en ervoor te zorgen dat ze met een blij gevoel naar huis gaan en graag terug komen.

Er is binnen en buiten genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Ook is er voor iedere leeftijd genoeg spelmateriaal aanwezig. Ik pas de aktiviteiten en uitdagingen aan op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Ik vind het belangrijk dat het kind wordt gestimuleerd om zijn/haar eigen ding te ontdekken. Kinderen moeten zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Aan het Wijkje voldoet aan alle eisen van de GGD. Er is voldoende slaapruimte aanwezig en ook aan de hygiëne is gedacht, ieder kind heeft zijn eigen beddengoed en een mandje voor zijn of haar spullen

Aan het Wijkje biedt een flexibele opvang vanaf 7 uur ‘s ochtends, de ophaaltijd is bespreekbaar. Ook biedt de kinderopvang vakantie en/of tijdelijke opvang mocht dit nodig zijn.

Kinderopvang Aan het wijkje staat voor

  • Aandacht voor de wensen van de vraagouder(s)
  • Persoonlijke benadering
  • Professionaliteit
  • Flexibiliteit

Een impressie van de Kinderopvang